Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

המצרכים למילוי:

300 גרם בשר טחון
1 כוס אורז שטוף
1 בצל בינוני קצוץ
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס כוסברה קצוצה
מלח לפי הטעם
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל אנגלי טחון
1 כף רסק עגבניות
1 כף שמן

מצרכים לרוטב:

2 כפות גדושות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
1/2 ליטר מים (עד כיסוי הממולאים)
1/4 כוס שמן

לקרקעית הסיר
:
2 בצלים חתוכים לטבעות חצויות ומה שנשאר מהכרוב.

1 כרוב לבן גדול למילוי
כדי להפריד את עלי הכרוב
אפשר להכניס את הכרוב למיקו לכ- 7 דקות ולהפריד עלים.
עוד אפשרות להניח את הכרוב בסיר עם מים רותחים למשך 5 דקות.
אופן הכנת הממולאים:
מערבבים את כל החומרים יחד .
מניחים כף גדושה מהמילוי בקצה עלי הכרוב
מקפלים את הקצוות למרכז ומגלגלים .
בסיר מעל מצע בצל מניחים את היבראק כשהסגירה של עלי הכרוב כלפי מטה.

הכנת הרוטב
:
בקערה לערבב יחד את המצרכים לרוטב
להוסיף חצי ליטר מים (או יותר עד כיסוי הממולאים) .
ולשפוך מעל היבראק.

משך הבישול כשעה,, על להבה נמוכה

כל הזכויות שמורות C