Share with:


בשרי

אופן הכנה

לחתוך חציל לחצי ואז לרבע באורך
לחתוך את החציל לאורכו ורוכבו לא עד הסוף
למלא בבשר :
חצי קילו בשר טחון
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
שתי עלי כרפס
בצל אחד גדול
והכל קצוץ.

מלח
פלפל שחור
בהרט

לערבב ולמלא את כל החריצים בחציל לא לפספס אף רווח .
לטגן במעט שמן רק לצורך צבע וסגירת החציל ולהניח בצד .

לרוטב
טיגון קל כי הוא נכנס לתנור :
1 תפוחי אדמה
1 בצל
1 עגבנייה
1 בטטה
1 פלפל ירוק חריף
רבע פטרוזיליה
כף פפריקה
מלח
כף רסק וכוס מים

לבשל כ15 דקות ולשפוך לתבנית ומעל ניר כסף

180 מעלות …כחצי שעה

חציל ממולא בשר בצורה אחרת
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים