Share with:


צמחוני טבעוני

אופן הכנה

כרוב גדול עדיף זה שמיועד למילוי גם *הרגיל טוב .
לחתוך מסביב לגזע בלי *להוציא אותו להניח בסיר עמוק לכסות במים עם כף מלח לשלוק עד שמתחילים להפרד העלים מהכרוב והוא מבושל ..
להפריד *עלים להניח מסביב למסננת את העלי כרוב המופרדים.
במחבת רחבה כמו סוטאג' לטגן 3 בצל קצוץ ומפה כיד הדמיון אפשר להוסיף לבצל המטוגן גזר מגורד או קישוא או גם וגם ירקות שאוהבים או בלי *בכלל .לשטוף אורז עגול לכרוב אחד אני שמתי כוס וחצי אורז עגול לתוךהבצל לקצוץ .פטרוזיליה הרבה*כמה גבעולים נענע רק עלים שמיר *הרבה לקצוץ דק *לערבב עם האורז *לטבל מעט כורכום כי זה בריא מלח ו*פלפל שחור *אפשר גם חתיכות קטנות של עגבניה אדומה לערבב טוב את *המילוי עדיין הכל עלהגז ואז לכבות *להבה לקרר לקחת *עלה כרוב לחתוך את *הצד העבה (גבעול ) באלכסון להוציא מהצד החלק *אליך להניח כף מלאה מהמילוי לקפל כרוב מעל האורז ואז מהצדדים צד ימיןעל האורז ואז צד שמאל ולגלגל את הצד העליון שהוא פתוח לחבר ולסגור עלה .בינתיים בסיר רחב ולא גבוה מידי להניח שאריות של הירקות ..עגבניה כרוב תפוח אדמה *פרוסות בצל זה על כל תחתית הסיר ולהתחיל להניח* ממולאים כשהצד הפתוח כלפי מטה ל*הצמיד אחד לשני אפשר שתי *קומות של הכרוב*להרתיח *מים .בקערה שתי *כפות רסק עגבניות אני שמה 4 *סוכרזית/או כףסוכר לימון סחוט *או מלח לימון ומלח *לערבב הכל להמסה של הרסק עם הטיבול לשפוך מעל הממולאים לשפוך *שמן מעל הכל להניח עח להבה עד שרותח לכסות בצלחת הפוכה כדי שהממולאים לא ייפתחו *ומכסה לבשל 20 דק' ולהעביר לתנור חם או לטוסטר אובן אם יש ידיות בקלית לסיר לעטוף אותם בניר* כסף* ולא יקרה כלום לידיות לבשל עד שהנוזלים נספגו כמעט לגמרי .

בהצלחה.לכל שאלהאני פה.לאה בוארון💜💜

כרוב ממולא צימחוני/טבעוני_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים