Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של תהילה גיל…מתכונים מכל ה..❤

🥘🥘
בשנות ה-80 ,90 גרתי בירושלים וזה היה הלהיט בפאבים..ומקומות בילוי בלילה…לצד יין טוב !!

חומרים:
כבד עוף
בצל לבן/סגול
שמן
מלח
פלפל שחור
רוטב סויה (מה שאתם אוהבים)

ראשית , לתוך מחבת לשים כ-2 עפות שמן ולטגן את הבצל עד להזהבה…ולהניח בצד עד לשימוש.

לנקות ולשטוף את הכבד, לצלות אותו על אש גלויה עד שהכבד משנה את צבעו ומפסיק להפריש דם.. תוך כדי להוסיף מלח…

להוסיף את הכבד למחבת הבצל…להוסיף רוטב ותבלינים שאוהבים….להמשיך את הטיגון עד לדרגת עשיה שאתם מעדיפים.

הגשה:
להניח פרוסת לחם טוסט במרכז הצלחת ומעל להוסיף את הכבד.

אפשר להגיש על פירה….או איך שאתם אוהבים.

בהצלחה 🌹

כבד עוף מוקפץ , על טוסט_מתכון של תהילה גיל
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים