Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

חציל – יחידה בינונית (330 גרם)
מלח – 1/3 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור – 1/3 כפית שטוחה, גרוס – לפי הטעם.
פפריקה – 1/3 כפית שטוחה, לפי הטעם.
שמן זית – 2 כפות – סה"כ (20 מ"ל)
שום – 2 שיניים, כתושות.
כוסברה – חופן (10 גרם), לפי הטעם – לקישוט.

הכנה:
1. לשטוף את החציל, לחתוך לאורך ולאחר מכן לחתוך לחצאים.
2. לתבל במלח, פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם.
3. לטפטף מעל שמן זית.
4. להכניס לאפייה בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 40 דקות, עד שהחצילים רכים ושזופים.
5. לפזר מעל שום כתוש ולקשט בעלי כוסברה.

חציל אפוי עם כוסברה, שום ושמן זית
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים