Share with:


בשרי

אופן הכנה

בערך 1 קילו בשר .
לבשל שעה במים . בסיר שטוח
(סוטאז') לשים שמן כף מלאה שום כתוש .פפריקה מתוקה מלח .לערבב .
להוסיף 2_3 כפות רסק עגבניות וכף כמון לערבב לטגן מעט את הרסק *עגבניות. בינתיים להוציא את הבשר מהבישול. ולפרוס לא דק .
לשים *פרוסות בסיר הרוטב ולהוסיף לסיר את הציר בשר שבישלנו. עד כיסוי.

לטעום ולתקן טעמים.
לבשל *על להבה נמוכה עד לצימצום הרוטב והבשר רך

לאה.💜בהצלחה💜

בשר שריר ברוטב אדום_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים