Share with:


חלבי

אופן הכנה

תחתית:
150 גרם שוקולד מריר
120 גרם חמאה
1 כוס סוכר
3 ביצים
1 כף נסקפה
1 כף קקאו
3/4 כוס קמח
1/4 כפית מלח

קרם:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל

ציפוי שוקולד:
150 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאה
1/2 כוס שמנת מתוקה
1 כפית נסקפה.

אופן הכנה:
ממיסים שוקולד וחמאה מערבבים לתערובת אחידה.
מקציפים ביצים עם סוכר מוסיפים נסקפה קקאו קמח מלח ומערבבים.
מוסיפים את השוקולד מערבבים ויוצקים לתבנית אפייה. אופים 170 מעלות כרבע שעה. מוציאים ומצננים.
מקציפים קרם ומיישרים על העוגה.
ממיסים את השוקולד מערבבים לתערובת אחידה. מצננים ויוצקים על הקרם. מקררים מספר שעות להתייצבות.

בראוניז קפוצ׳ינו קרם ושוקולד
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים