Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרינדה להשריית הפרגיות:
כף חרדל, כפית פלפל שחור גרוס
רבע כוס סויה,רבע כוס רוטב בסיס
רבע כוס צ'ילי מתוק,כפית חוויג'
כף תבלין גריל של חברת פרג
חצי כוס שמן זית

להשרות את הפרגיות ללילה מראש או לפחות לכמה שעות שיספוג טעמים:
למחרת לטגן 2 3 בצלים פרוסים ולהניח בצד
לצלות את הפרגיות עח פלנצ"ה עד לצריבה יפה ולצנן
לחתוך את הפרגיות לרצועות ולשים בקערה

להוסיף
פירות יבשים, כפית קינמון,
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית כמון
רבע כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כורכום
כף גדושה סילאן
….לערבב היטב לתת מנוחה לספיגת טעמים של 10 דקות

לפתוח עלה פילו , לרסס שמן ושוב עלה ושוב שמן ולהניח את תערובת הםרגיות לכל אורך השורה הקרובה אלינו ולגלגל כמו רולדה
למרוח בביצה מעל ושומשום
… לאפות עד להזהבה יפה
זהירות לא לאפות יותר מדי שלא יתיבשו
לצנן ובזמן ההגשה להוסיף אבקת סוכר

בצק פילו ממולא בפרגיות ופירות יבשים
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים