Share with:


בשרי

אופן הכנה

הבצק: בצק עלים של שמרית החדש 😊

המילוי- את תערובת הבשר עשיתי ככה:
קצצתי בצל גדול מטגנת כשהוא שקוף מוסיפה שום קצוץ (שמתי 4 שיניים) אחרי כמה דקות מוסיפה בשר טחון עד שמאפיר ואז שמתי חופן פטרוזיליה קצוצה ותבלינים
(מלח. פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כורכום וכמון) נותנת לזה על הגז עד שאין נוזלים בכלל!
אם את רוצה להכין בצק יש לי מתכון לבצק ספידי:

בצק ספידי
3 וחצי כוסות קמח
3/4 כוס שמח
3/4 כוס מים חמים
רבע כפית מלח
לערבב הכל וזה מוכן

מתכוןמתכון

בוריקיטס בשר_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רוית זוהר פיטוסיספר המתכונים של
מתכון של

רוית זוהר פיטוסי

38 מתכונים