Share with:


בשרי

אופן הכנה

למילוי:

250 גר' בשר בקר טחון
2 כפות קשיו חתוכים דק
2. כפות שקדים חתוכים דק
כפית מלח
כפית פלפל שחור
קורט בהרת
3 כפות שמן

אופן ההכנה:
1. במחבת עם השמן מטגנים את הבשר כארבע דקות תוך כדי עירבוב ע"מ למנוע ממנו להיות גוש אחד
2. מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים עוד 3 דקות.

למטבל עגבניות פיקנטי:
1 כוס עגבניות חתוכות דק של "גרנד איטליה"
1/2 כפית פלפל לבן אנגלי.
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית כמון
כפית מלח
1/4 כוס מים
2 כפות שמן
שן שום כתושה

אופן ההכנה
1. בסיר רחב על אש גבוהה, נערבב יחד את כל המצרכים מלבד המים כשתי דקות.
2. מוסיפים את המים, מנימיכים לאש בינונית ומערבבים עוד שלוש דקות.

לטורטיה  5 יחידות
כוס קמח מצה
כוס קמח תפו"א
2 כפות קמח מצה
3/4 כוס מים
1/2 כפית מלח
2 ביצים
1/2 כף אבקה בטעם פטריות אפשר לוותר אבל מוסיף המון)
1/4 כוס כוסברה קצוצה דק

אופן ההכנה והרכבת המנה:
1. בקערה טורפים יחס את כל המצרכים לעיסה חלקה ללא גושים.
2. מטגנים בחבת (ללא שמן) חמישה בלינצ'סים דקים ככל האפשר חצי דקה עד דקה מכל צד, לא יותר כדי שיישאר גמיש ורך.
3. ממלאים כל טורטייה בכף וחצי מן המילוי שהכנו וסוגרים באמצעות קיפול.
4. מטגנים עוג דקה מכל צד (ללא שמן).
5. מוזגים ע"ג צלחת/כלי הגשה ממטבל העגביות שהכנו ומעליו מניחים את הטורטיות

טורטיה בטעם פיטריות במילוי בשר על מצע מטבל עבגניות פיקנטי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים