Share with:


בשרי

אופן הכנה

לשים בסיר שמן 5 כפות להוסיף בצל חתוך לשרוכים לטגן קלות להוסיף חלקי עוף להשחים משני צדדים ל10דקות לכסות את הסיר במיכסה להוסיף אפונה טריה או קפואה של שקית לחתוך תחתיות ארטישוק לרבעים לישטוף אותם במים רתוחים ולשים מעל האפונה למלות 2 כוסות מים מהברז להגיע למצב רתיחה ולתבל מלח פלפל גרוס כרכום קורט סוכר להמשיך לבשל כחצי שעה להוסיף את המרק עוף לעוד בישול של 10 דקות ולכבות…

עוף אפונה ותחתיות ארטישוק
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים