Share with:


בשרי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

בצלים ממולאים בירק ואורז
2 כוסות אורז עגול שטופים
כף גדושה רסק עגבניות
צרור פטרוסיליה קוסברא ושמיר מעורבבים
5 עגבניות מקולפות קצוץ.
5 בצל סגול קצוץ גס.
5 קישואים מגורדים דק
2 גזרים מגורדים דק.
3 עליי סלרי קמוצים דק
תיבלון: מלח, פלפל לבן, בהרט, כרויה, שמן כורכום לפי הטעם.

מקלפים ובשלים 10 בצלים, מחכים שיתרכחו
חוצים עם סכין בזהירות עד הליבה בלבד, ומתחילים לקלף את השכבות אחת אחת.
ממלאים, מגלגלים סוגרים מניחים בסיר כאשר הפתיחה פונה כלפיי מטה.

מכינים רוטב:
ליטר מים, 2 כפות רסק עגבניות, רבע כפית מלח לימון, מלח פלפל לבן כורכום, מרתיחים הכל ויוצקים מעל הבצלים, מכסים ומבשלים על אש קטנה.