Share with:


חלבי

אופן הכנה

את הסמבוסק אפשר להקפיא לאחר האפיה

ממליצה לצפות עד סוף הסרטון כדי לראות כיצד יוצא .

אשמח לשמוע את דעתכם , אם אהבתם עשו לייק והרשמו לערוץ שלי ע" י לחיצה על כפתור הלב האדום בפינה הימנית ועל הפעמון וכך כל פעם שאני העלה עוד סרטון אוכל חדש תקבלו התראה.
אשמח לענות על כל שאלה שלכם🌹
מוזמנים לראות מתכונים נוספים – "תבשילים עיראקים מהמטבח של דליה לוי"

כאן המתכון

סמבוסק בג'בן –גבינה
החומרים
1 ק"ג קמח לבן
2 כפות שמרים יבשים (1 שימרית)
1 כף סוכר
2-3 כוסות מים בהתאם לצורך
1 כוס שמן
קמצוץ מלח
חומרים למילוי
500 גרם גבינה עירקית
500 גרם גבינה צפתית
300 גרם גבינה ריקוטה
2 כף קורנפלור
אופר ההכנה
בקערה מערבבים יחד את הקמח , הסוכר והשמרים
תוך כדי ערבוב מוסיפים 2 כוסות מים בהדרגה (יש לזכור שיש 1 כוס שמן)
מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש את הבצק במידה וחסר מים מוסיפים בהדרגה עד לקבלת בצק רך וגמיש
מוסיפים את קמצוץ המלח וממשיכים ללוש . תהליך לישה לפחות 7-8 דקות
מניחם בצד לתפיחה
הכנת התערובת של הגבינה
מגרדים את הגבינות מוסיפים את והקורנפלור
לאחר שהבצק הכפיל את עצמו מרדדים על משטח עבודה עד לעובי של כ-חצי ס"מ קורצים עיגולים ועל כל עיגול שמים כך מילוי סוגרים לחצי עיגול מהדקים היטב ושוב מהדקים עם המזלג מורחים בביצה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שישחימו.
· מוציאים מהתנור ומכסים עם מגבת את התבנית על מנת שיקבלו פריכות .
· אפשר להקפיא

בתאבון
דליה לוי

  1. לחצו כאן >> להצטרפות לערוץ היוטיוב שלי