Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

מכל מצה יוצא 2 בורקסים .

להרטיב מצות במים טוב טוב לכסות במגבת לספיגת הנוזל .
לחצות את המצה לחצי למלא בגבינות וליצור משולש אני מילאתי בנפוליון צפתית וצהובה

למרוח חלמון והרבה שומשום ולהכניס לתנור על 180

.קל טעים זריז ונחטף ….

תמלאו בכל שעולה על טעמכם האישי רק חשוב לקפל את המצה ללא חורים

.זה טעיםםםםם

למרוח על התבנית מעט שמן זית או שמן רגיל

בורקס מצה בתנור
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים