Share with:


צמחוני פרווה חלבי בשרי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

אופציה ראשונה מלית אגוזי מלך
חצי קילו אגוזי מלך גרוסים גס
1/2 כוס סוכר, או חצי כוס דבש, או חצי כוס רסק תפוחים
חצי כפית קינמון
קורט אגוז מוסקט
ניתן להחליף את אגוזי המלך בכל אגוז אחר
ניתן למלא תפוחי עץ פירות מסוכרים כל דבר שאתם אוהבים.
אפשר מילוי חלבי, פרווה, בשרי, מתוק מלוח.

לבצק:
חצי קילו קמח
כפית אבקת אפיה
שתי כפות סוכר
חצי כפית אבקת אפייה
200 גרם מחמאה רכה
חצי כוס מים
1 כפית תמצית וניל
כפית מלח

לסירופ:
2 כוסות מים
2 כובות סוכר
כף מיץ לימון

אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי הבצק ביחד עוטפים ומכניסים למקרר למשך שעה.
מערבבים את כל חומרי המלית.
מרדדים את הבצק לעובי 2 ממ
קורצים עיגול
מורחים היצה
מניחים כף מהמלית
סוגרים ומהדקים הייטב
אופים בחום של 180 מעלות למשל 20-25 דקות