שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי
5 ביצים
1 וחצי כוס סוכר אפשר סוכר דמררה
3 סוכר וניל
3 אבקת אפיה
כוס וחצי שמן
1 קג קמח
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס שקדים גס
200 גרם שומשום לקישוט
1 כף שומר טחון
גרידת תפוז ולימון
ההכנה
לערבב ביצים וסוכר היטב להוסיף וניל אגוזים שקדים וגרידת תפוז והשומר לערבב להוסיף קמח ואבקת אפיה
מתקבל בצק דביק זה בסדר לתת לנוח חצי שעה
לפזר על השיש שומשום לעשות צורה לגלגל בשומשום לשים שקד באמצע לא חייב
לאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה