Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון
לבשל 3 תפוחי אדמה גדולים קלופים חתוכים.
למעוך לפירה חלק בעודם חמים.

במחבת עם 8 כפות שמן זית להזהיב 3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים דק.להוסיף 200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות.להמשיך להזהיב.להוסיף מעט כורכום,כמון פפריקה חריפה.ומעט פלפל שחור גרוס.להוסיף למחית תפוחי האדמה.לטעום ולבדוק אם צריך מלח.
לצנן המילית לחלוטין.(לא במקרר)..

לפרוס בצק העלים המרודד בצורה אנכית לפניכם באמצע המלבן לאורכו מניחה כמות גדולה של מילוי.
חורצת באלכסון בצק העלים בצדדיו.בראש המלבן ובתחתיתו נוצר טרפז,תחילה מקפלת הטרפז על המילוי ואז מתחילה לקפל הרצועות פעם מימין ופעם משמאל.
מורחת ביצה מפזרת שומשום או קצח.
אופה בחום 180-200 מעלות עד להשלמה… בערך 20 דקות …להשגיח.
פורסת רק בשולחן האוכל.=

רול בצק עלים קלוע,במלית נהדרת.
עדנה טפירוספר המתכונים של
מתכון של

עדנה טפירו

49 מתכונים