Share with:


חלבי

אופן הכנה

מוצרים :
500 גרם קמח לבן מנופה .
2 כפות שמרים יבשים .
כף סוכר .
כף שטוחה של מלח.
25 גרם חמאה .
250 מיל מים… כוס אחת לא קרים .

לציפוי :
זעתר / שומשום / מלח גס
מה שאוהבים .

לטבילת הבייגלה :
3 כפות סודה לשתייה
1 וחצי ליטר מים רותחים בסיר .

אופן הכנה :
1. בכוס נפרדת לשים את השמרים והסוכר ומים ולערבב ולהמתין 10 דקות לתת להם לתסוס
2. להעביר למיקסר עם וו לישה את כל החומרים כולל השמרים חוץ מהמלח וללוש מס דקות .
3. לאחר מכן להוסיף את המלח וללוש עוד מס דקות .
4. להעביר את הבצק לקערה ולהניח לתפיחה של שעה במקום מחומם ( חשוב מאוד ).
5. שהבצק מוכן לחמם בסיר את המים והסודה לשתייה .
6. לחלק את הבצק לשמונה חלקים ולעשות צורה איך שרוצים לצור נחש ולצור צורה .
7. כל ביגלה לטבול במים החמים חצי דקה מכל צד ולהוציא על נייר אפייה ללא מים .
8. לפזר עם הבייגלה מה שרוצים זעתר מלח סומסום .
9. להכניס לתנור לחום שם 200 מעלות כ 20 דקות עד להשחמה .
בתאבון ….

בייגלה מלוח מתכון מנצח_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

69 מתכונים