Share with:


בשרי

אופן הכנה

4 חצילים לקלף כמו לזברה
לפרוס לפרוסות לשים עליהם מלח שעה לשטוף לנגב
אפשר לטגן את פרוסות חצילים במעט שמן
אני ריססתי מחבט פסים בספריי שמן וו טיגנתי
750 גרם בשר טחון

2 בצלים גדולים לטגן להוסיף בשר טחון לערבב עם מועך הפירה עד שמשנה את צבעו ויהיה דק ללא גושים

כל הזמן למעוך
להוסיף 3 עגבניות אדומות קצוצות ללא הקליפה וקופסא קטנה של רסק עגבניות
לערבב לשים מלח פילפל שחור אורגנו לערבב לקרר

לבשל 6 תפוחי אדמה עם קליפה
לקרר

הרכבה
3 תפוחי אדמה למעוך למחית להוסיף 3 כפות שמן מלח פילפל לבן ולשים בתחתית פיירקס מעל לשים פרוסות חצילים מעל בשר טחון מעל לפרוס עגבניות לשים מעל מלח פילפל שחור אורגנו מעל שוב חצילים ומלח 3 תפוחי אדמה למעוך 3 כפות שמן 3 ביצים מלח פילפל לבן לערבב שלא יהיו גושים ובעזרת כף לשים על חצילים לאפות 180 מעלות 40 דקות

מוסאקה של חצילים בשר טחון ופירה
מזלי סידיספר המתכונים של
מתכון של

מזלי סידי

87 מתכונים