Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס:
200 ג' פירורי לוטוס טחונים
75 ג' חמאה מומסת

לקרם:
500 מ"ל שמנת להקצפה 38% או 32%
½ כוס סוכר
1 חב' (80 ג') אבקת פודינג וניל
200 ג' גבינת שמנת

לציפוי:
50 ג' פירורי לוטוס טחונים

הכנה
👈 טוחנים את העוגיות במעבד מזון ומערבבים עם החמאה המומסת.
👈משטחים ומהדקים היטב את התערובת בתבנית עגולה 26 ס"מ , אפשר להעזר בתחתית של כוס כדי להדק את העוגיות בצורה טובה יותר.
נעביר למקרר להתייצבות לחצי שעה-שעה.
👈בנתיים נכין את הקרם,
בקערת המיקסר נשים את שמנת המתוקה והסוכר, ובעזרת בלון ההקצפה נקציף על מהירות בינונית, עד לקבלת קצף רך.
👈נוסיף לקערה את אבקת הפודינג ונמשיך להקציף.
‼️חשוב להיזהר לא להקציף יותר מידי…
👈בעזרת לקקן בתנועת קיפול, נקפל את גבינת השמנת לתוך הקצפת. עד שתתקבל תערובת אחידה.
👈את כל הקצפת המוכנה נעביר לתבנית האפייה ונשטח על גבי התחתית הקרה.
ונעביר לקירור והתייצבות במקרר.
👈לאחר כשעה במקרר נפזר בצורה אחידה את יתרת העוגיות הטחונות על גבי הקצפת.
👈נכסה בניילון נצמד ונשאיר בקרור עד להגשה

👍 את העוגה אפשר להפוך לעוגת גלידה אם נחליף את הסוכר בפחית חלב מרוכז.
👍 במקום ציפוי הפירורים על העוגה ,אפשר למרוח ממרח לוטוס שמעט נחמם במיקרו כדי לרכך אותו.

בתאבון ❤❤❤

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב