Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 וחצי כוסות קמח
2 כפות סוכר
2 כפות שמרים

לערבב להוסיף 5 כפות שמן ואח"כ מים חמימים לפי הצורך
הבצק צריך להיות כמו של לחם ולבסוף להוסיף כפית מלח …..
להמשיך ללוש והנה טיפ שלי …לאחר שלשתם את הבצק היטבבבבבב כ 10 דקות
למרוח את הבצק במעט שמן זית ולפזר למעלה קמח .להתפיח .
לאחר תפיחה ראשונה שוב ללוש מעט …
למרוח בשמן זית ולקמח כשהבצק מוכן ליצור את הצורה למלא בכל מה שאוהבים
חצילים מטוגנים גבינות פלפל בזיליקום זיתים ואני מגרדת אפילו ביצה קשה
סוגרת את המאפה מורחת בביצה ומפזרת שומשום.
קצח גרעינים מה שאוהבים …..
מכניסים לתנור כשהמאפה כמעט מוכן למרוח בשום כתוש עם חמאה או שמן זית
אפשר להוסיף לזה גם עירית אני באמת כל הזמן משנה ……
לפעמים אני ממלאה כמו פריקסה …..זה טעים …ותודו שהצורה מהממת.

ארוחה ארוזה
מירי קינןספר המתכונים של
מתכון של

מירי קינן

34 מתכונים