Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 חבילת קנלוני
1 בצל קצוץ
1 פלפל גמבה קצוץ
100 גרם גבינה עזים
28% של פרומעז של תנובה
2 כפיות פירורי לחם
2 כפיות אבקת בצל
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פטרוזיליה יבשה
1/2 כפית אגוז מוסקט
200 גרם גבינה לפיזור

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ומכבים את הגז

2) מוסיפים את התבלינים ואת הגבינה
ומערבבים היטב,מכניסים לקירור ל 20 דק

3) מכניסים לשקית זילוף ומזלפים לתוך הקנלוני , מניחים בתבנית כלשהו ושופכים את הרוטב

הכנת הרוטב שמנת
מטגנים לתוך הסיר
1 כף שום כתוש
חמאה + 1 כפית אגוזי מלך וכפית של פלפל שחור גרוס וכוס של חלב
מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך מעט
שופכים על הקנלוני מפזרים גבינה
ואופים בתנור שחומם מראש ל180מעלות
כ 25 דק

Jacqueline fadelon

קנלוני במילוי גבינת עזים,גמבה ובצל_מתכון זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים