מצרכים הדרושים
1 חבילת קנלוני
1 בצל קצוץ
1 פלפל גמבה קצוץ
100 גרם גבינה עזים
28% של פרומעז של תנובה
2 כפיות פירורי לחם
2 כפיות אבקת בצל
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פטרוזיליה יבשה
1/2 כפית אגוז מוסקט
200 גרם גבינה לפיזור
אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ומכבים את הגז
2) מוסיפים את התבלינים ואת הגבינה
ומערבבים היטב,מכניסים לקירור ל 20 דק
3) מכניסים לשקית זילוף ומזלפים לתוך הקנלוני , מניחים בתבנית כלשהו ושופכים את הרוטב
הכנת הרוטב שמנת
מטגנים לתוך הסיר
1 כף שום כתוש
חמאה + 1 כפית אגוזי מלך וכפית של פלפל שחור גרוס וכוס של חלב
מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך מעט
שופכים על הקנלוני מפזרים גבינה
ואופים בתנור שחומם מראש ל180מעלות
כ 25 דק
Jacqueline fadelon