Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק עלים או בצק פילו.
את בצק העלים לחורר עים המזלג.
אם מישתמשים בבצק פילו לשמן את העלים.מילוי תפוחים חמוצים או מתוק 5 תפוחים.
כף מיץ לימון.
80 גרם חמאה
6 כפות פירורי לחם.
8 סוכר מעורבב עם קינמון. חצי כוס אגוזים טחונים.

את ה80 גרם של החמאה המומסת להבריש מסביב לבצק עלים..
לקלף ולחתוך את התפוחים .בקערה ךזלף מעל התפוחים כף מיץ לימון,לפזר את את הסוכר מעל ואת האגוזים ופרורי לחם. לערבב ולמלא את הבצק.לגלגל לרולדה או לאיזה צורה שמעדיפים..תנור מחומם 170 מעלות 35 דקות ❤או בדרך הזאת , בצק עלים חתוך לריבועים איזה צורה שאוהבים אפשר לרולדה.תפוחים 5. או לפי הכמות שרוצים .לקלף להוציא גרעינים לחתוך איך שאוהבים .מלית התפוחים: במחבת להמיס חמאה 20 גרם, מוסיפים סוכרומערבבים,להוסיף קינמון ותפוחים מעט מיץ לימון. 2 כפיות ומערבבים.מוסיפים אגוזים טוחנים ומיץ לימון 2 3 כפות. אש בנונית שיתרכך מעט לא לבשל שהמלית קרה לסדר על הבצק ולסגור.למרוח בחמאה מומסת.אפשר גם להוסיףצימוקים😋להגיש עים כדור גלידה. טעיםם

שטרודל תפוחים😋🍎_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

57 מתכונים