Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לבסיס העוגה:
3 ביצים.
כוס סוכר
חבילה פודינג וניל
3 כפות קקאו
כף שוקולית
כף שמן
שקית אבקת אפייה
3 כפות קורנפלור

ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים ומניחים בצד.
2. מקציפים ביצים עם סוכר 5 דק'
3. מוסיפים שמן ואת הקערה עם החומרים היבשים ומערבבים בעדינות.
מעבירים לתבנית ואופים בתנור חם 180 מעלות 20-30 דקות. (תלוי בעוצמת התנור)

לבצק פירורים:
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קקאו
3/4 כוס סוכר
3/4 כןס פיצפוצי שוקולד לבן
3/4 כוס תוספות לבחירה, לא חייב (פקאנים, חמוציות וכו')
שקית א. אפייה
כפית סודה לשתייה
כוס וחצי קמח מצה דק דק

ההכנה:
1. מערבבים יחד את על החומרים ומשטחים על תבנית אפיה.
2. אופים בתנור חם 170 מעלות כ-7 דקות.
3. מוציאים, מצננים ומפוררים עם היד
4. מוציאים כוס וחצי מהפירורים (לשימוש בתוך המלית) ואת השאר מניחים בצד.

למלית:
500 גר' גבינה לבנה
500 מ"ל שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
חבילה אינסטנט פודינג וניל
גביע גבינת שמנת (200 גר')

ההכנה והרכבת העוגה:
1. מקציפים שמנת עם פודינג וסוכר לקצפת יציבה
2. בנפרד מערבבים את הגבינות עם כוס וחצי פירורי העוגיות
3. מקפלים את הקצפת פנימה את תערובת הגבינה ושופכים מעל בסיס העוגה שאפינו.
4. מפזרים מעל את יתר הפירורים שהנחנו בצד

** הכמות מתאימה לתבנית עגולה קוטר "26"
**המדידה נעשית באמצעות כוס מדידה
**העוגה חייבת להישמר לילה במקרר לפני פריסתה ורצוי אפילו שעתיים בהקפאה.
לאחר מכן היא נשארת יציבה וטעימה

עוגת קוקילידה בגרסה כשרה לפסח
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים