Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק:
200 גר' חמאה
1/4 כוס סוכר
21/2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
לעבד את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד. לחלק את הבצק ל- 2 חלקים שווים,
ולשטח על תבנית או רינג 24 או 26. לאפות בחום של 170 ולצנן.

מרנג:
4 חלבונים
11/4 כוסות סוכר
להקציף חלבונים להןסיף סוכר, להקציף כ 15 דקות לקצף יציב ונוקשה לסמן על נייר אפיה את קוטר התבנית מזלפים את הקצף אופים בטורבו בחום של 110 כשעה וחצי, ומצננים.

קצפת:
3 שמנת להקצפה
11/2 גבינת שמנת
1/2 כוס סוכר
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
1 כף נס קפה
להקציף את כל החומרים יחד עד לקבלת קרם יציב, לחלק ל 2 ולהוסיף לקערה אחת כף נס קפה ולהקציף עד לאיחוד.
להעביר תחתית בצק לצלחת הגשה לזלף עליה קרם וניל מעל לשים את תחתית הבצק השניה ולסלף עליה את קרם הקפה, מעל להניח את המרנג.

קישוט:
10 קוביות שוקולד
מריר או חלב
להמיס ולקשט מעל המרנג.

עוגת קצף קצפת_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים