Share with:


בשרי

אופן הכנה

פעם זה היה "תרופה לשפעת "..היום זה מצחיק את השפעת….אז קבלו מרק חם לימים קרים !!!
הגרסה האדומה היא המקורית ..הצהובה זו המצאה שלי !!
חומרים :
2 נתחי עוף
3 כפות אורז (לא להשרות)
אבקת מרק עוף
מלח
פלפל שחור
1 כף שמן
חצי בצל
1 כף שטוחה רסק עגבניות
מים כליטר לפחות

אופן ההכנה:
ממליצה לשלוק את העוף כ-5 דקות..לשטוף ולנקות.
בסיר גבוה ..לשים את השמן והבצל הקצות…לטגן קלות..להוסיף את העוף לצרוב כדקה….להוסיף מים…את התבלינים…להרתיח באש גבוהה…כחצי שעה…
להוסיף את האורז…לבשל על אש בינונית כחצי שעה.
לגירסה הצהובה:
להכין אותו דבר רק ללא הרסק.
ולהוסיף :
כורכום
סלרי
חאוויג' של מרק
בהצלחה !!🍲

שורבה-מרק עוף עם אורז מהמטבח העיראקי🍲_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

189 מתכונים