Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

(בעונה לקנות לנקות ולהקפיא)

חצי קילו דובדבנים
100 גרם אגוזי מלך קלויים חתוכים גס
כוס סוכר חום דמררה
רבע כוס ברנדי
חצי כוס מיץ לימון
מעט ווניל
רבע כוס מים
לבשל על אש קטנה למשך 40 דקות עד שעה שהכל יהיה צמיגי אבל לא יבש.

מתאים למילוי עוגות/ לתוספת לעוגות בחושות/

ריבת דובדבנים ואגוזי מלך_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים