Share with:


חלבי

אופן הכנה

ראשית להכין את הבצק
לרדד את הבצק עלים לנקב עם מזלג בכדי שלא יתנפח ויהיה אוורירי לפזר אבקת סוכר
לאפות בחום של 220 מעלות עד שמזהיב
לשמור חתיכה אחת שלמה ואת החתיכה שמעל לחלק למנות ואז להכין את הקרם

קרם פטיסייר:
4 כוסות חלב
מקל וניל לרוקן את התוכן לחלב
2 שקיות סוכר וניל
4 חלמונים
כוס סוכר
3 כפות קורנפלור
3 כפות קמח
100 גרם חמאה
אבקת סוכר

אופן ההכנה-
לחמם בסיר 3 כוסות חלב ומקל וניל
בקערה אחרת לערבב קורנפלור,קמח, כוס חלב וסוכר. בכלי אחר לטרוף היטב ביצים ואז לאחד את תערובת הביצים לתערובת הקורנפלור להשתמש במקצף ידני שלא יהיו גושים לקחת מעט מהחלב החם ולהוסיף לתערובת (להשוואת טמפרטורה),
ואז להוסיף את כל התערובת לחלב שעל הגז להמשיך לטרוף כל הזמן על אש נמוכה כדי שלא יווצרו גושים עד להסמכת התערובת שיהיה קרם להוסיף את החמאה בעוד הקרם חם ולהקציף במקצף הידני עד שנמס ולא גושי לקרר את הקרם
ולהרכיב שכבה ראשונה חתיכה שלמה מעל קרם ואז שוב בצק חתוך למנות שרצויות לכם
ושוב שכבת קרם ולבסוף לפזר אבקת סוכר
לקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה

קרמשניט_מתכון של זהבה אבילחק- מאסטר מתכונים
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

147 מתכונים