Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון/עוגת בצק פריך. פרג אגוזים צימוקים/ סיגלית ימין


כוס חד פעמים שתייה קרה
תבנית עגולה 26

לבצק
‏חבילת מחמאה 200 גרם. ‏
שלוש כוסות קמח.‏
1אבקת אפיה
1‏סוכר וניל.
כוס סוכר
.ביצה אחת

למלית
‏כוס פרג .
50 גרם מחמאה
‏כוס קרם קוקוס אפשרות של כוס מיץ תפוזים כוס מים
גרדת לימון
שני כפות דבש
חצי כוס סוכר
כוס אגוזים טחון גס חצי כוס צימוקים

‏אופן ההכנה
‏ ‏נלוש ‏את כל מצרכי הבצק ‏לקבלת בצק רך ונעים לחלק את הבצק לשנים, ‏ ‏מהדקים, חצי מהבצק. על ‏ תחתית תבנית עם נייר אפיה,
נמהדק ‏את הדפנות
לשים במקרר!!‏.

מכנים מילית
‏בסיר קטן על הגז ‏‏נרתיח קרם קוקוס ‏סוכר, ‏עד שזה נמס נוסיף פרג אגוזים צימוקים ‏גרדת לימון ‏נבשל כמה דקות ‏נניח בצד להתקרר כשהפרג קר להוציא את התבנית ,והבצק
מהמקרר, ‏לצקת את הפרג מעל לישר ‏ ‏נרדד את שאר הבצק ‏ ‏לרצועות ‏ועורכים אותם בפסים
שתי-וערב מעל הפרג, נאפה, את העוגה על חום 170 מעלות 30 דקות

בתאבון. סיגלית ימין

עוגת בצק פריך פרג אגוזים צימוקים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים