Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס סוכר חום
כף קינמון
חצי כפית סודה לשתיה
2 וחצי כוסות קמח תפוח
4 תפוחים חמוצים חתוכים לריבועים קטנים
כוס שמן
25 גר חמוציות
25 גר צימוקים כהים
25 גר פקאן קצוץ גס
2 סוכר וניל
3/4 מיץ תפוזים

את כל היבשים בקערה לנפות להוסיף לתוכה את החמוציות צימוקים ותפוחים וסוכר חום לערבב היטב
להקציף ביצים סוכר לבן וסוכר וניל לקצף בהיר ותפוח.
להנמיך מהירות לזלף את השמן
להוסיף לסרוגין את היבשים והמיץ תפוזים לסיים עם היבשים לכמה שניות לערבב היטב עם מרית
לשמן תבנית קולהוגף או תבניות מאורכות או מלבנית
לאפות בחום 170 מע כ50 דק עד הקיסם יוצא יבש

עוגת תפוחים קינמון אגוזי פקאן חמוציות וצימוקים כהים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים