Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
500 גרם קמח
40 גרם סוכר
10 גרם שמרים יבשים או טריים
280 גרם חלב פושר
1 כפית מלח

לקיפול:280
גרם חמאה רכה

אופן ההכנה
מכניסים למיקסר את כל החומרים בלי החמאה ומערבלים אבל לא יותר מדי והמלח נכנס בסוף.
ממשיכים ללוש עם הידיים ויוצרים כדור.
עוטפים בניילון נצמד ואומרים לילה טוב בקירור ללילה שלם ❄.
בוקר טוב בצק יקר.
מרדדים לעיגול ושמים את החמאה הרכה במרכז ומקפלים כמו ספר ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לעוד שעה ❄.
קיפול מס"2 עושים אותו דבר מקפלים תמיד! תמיד ! כמו ספר.
עוטפים בניילון נצמד ומנוחה לעוד 20 דק.
קיפול מס "3 ואחרון תמיד כמו ספר ומנוחה ל15 דק בקירור❄.
מחלקים את הבצק ל2 חלקים שווים ומרדדים לעובי ביוני וחותכים.
למשולשים ומגלגלים.
אפשר לשים שוקולד מריר .
מכניסים במגבת ומתפיחים לשעה במקום חמים.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 15 דק.

בהצלחה – ז'קלין פדלון

קרואסון צרפתי אמיתי_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

489 מתכונים