Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 וחצי כוסות קמח לבן
כפית אבקת אפייה
2 כפות סוכר,
2 ביצים L
1 גביע אשל או יוגורט.
14 כפיות ריבת תותים
אבקת סוכר אפשר במקום ריבה שוקולד
תבנית שקעים עים עטרות נייר.לחמם תנור 180 מעלות
בקערה לערבב את כל המיצרכים עד לתערובת חלקה. למזוג את הבלילה בכל שקע ,לא עד הסוף,
להניח כפית ריבה או שוקולד באמצע כל סופגנייה אין צורך לערבב .לאפות 20 30 דקות עד לצבע זהוב.שזה מוכן להוציא מהתנור ולתת סופגניות להיתקרר ואז לפזר אבקת סוכר.אפשר למי שאוהב להוסיף גרידת חצי תפוז❤