Share with:


בשרי

אופן הכנה

קציצות עם תפוחי אדמה נמסות בפה אפילו ילדים שלא אוהבים יאכלו.

חצי קייג בשר טחון
5 תפוייא מקולפות וחתוכות כמו צ'יפס עבה
כפית מלח
כמון כפית
צ'ילי מתוק תבלין
פלפל שחור כפית
תבלין לקציצות או ראס אל חנות
כפית פירורי לחם
כפית מרק עוף
כפית כורכום
1 ביצה
כוסברה
כפית שמן
2 בצלים
שמן 4 כפות


לרוטב:
2 כוסות מים
כפית מלח
פפריקה כפית כורכום
הכנה :
טוחנים בשר עם בצל וכוסברה מוסיפים תבלנים כמון ,כורכום, מרק עוף ,שמן ,תבלין לקציצות,פירורי לחם,ביצה לערבב טוב שכל התבלנים יבלעו לתוך הבשר אפשר להכין מראש יום לפני ככה היספוג טעמים.
חותכים תפוייא שוטפים מייבשים.
לוקחים סיר מחממים שמן 4-5כפות שמן שמים תפוייא עד לזהבה. מוצאים לצלחת שמים בצד עושים קציצות מטגנים בשמן שהיה בו תפוייא עד שמטוגנים ויש כרום יפה .שמים מים תבלינים מלח,פפריקה,כורכום פלפל שחור,מרתיחים ושופכים לתוך הסיר תפוייא ומבשלים על גדולה 20דק עד שמים מצטמצם .

להגיש חם בתאבון.

קציצות עם תפוחי אדמה נמסות בפה
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים