Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות:
קילו בשר כבש טחון
3 שיני שום מגורד
בצל מגורד.
צרור כוסברה.
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כפית כמון
מעט אגוז מוסקט.
מעט קינמון(לא חייב מי שאוהב)
כפית פפריקה מתוקה לבחוש היטב את עיסת הבשר וליצור קציצות.

לרוטב
צרור פטרוזליה קצוצה דק.
צרור כוסברה קצוצה דק.
2 גבעולי סלרי קצוצים דק עם העלים.
גמבה חתוכה לרצועות.
עגבניה חתוכה לקוביות
6 שיני שום.
קופסת אפונת גינה.
2 לימונים (1 פרוס,השני לסחוט למיץ)
2 פלפל שאטה (להניח במים ולפתוח אותם לפני)
פלפל חריף חצוי.
כף פפריקה בשמן.
כף כמון
כפית מלח
כפית כורכום.
כף וחצי צ'ילי מתוק.
קופסת עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
3 כוסות מים.

להניח בסיר רחב את כל המרכיבים יחד חוץ מהמים ולטגן מעט בשמן
להוסיף קופסת עגבניות ורסק ואת מיץ הלימון
להניח את הקציצות לאחר 10 דקות בישול להוסיף את המים,לבשל על אש בינונית שעה ורבע .

קציצות כבש_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

173 מתכונים