Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים לקציצות עוף :
חצי קילו חזה עוף טחון
חופן פטרוזיליה
1בצל בינוני מגורד דק
1 תפוח אדמה קטן מגורד דק
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
ראס אלחנות/בהרט
מעט כורכום
כפית שמן מעל התבלינים
לערבב הכל ובסוף להוסיף 3 כפות מים מהברז ולערבב היטב
וליצור קציצות שטוחות

אופן הכנה :

בסיר שטוח
2 כפות שמן קנולה
רבע כפית כורכום
4 שיני שום כתושות
חצי כפית סילאן או טריאקי
רבע כפית פלפל שחור
כפית מרק עוף
קמצוץ מלח (במידה ויש צורך)
1 גמבה חתוכה לרצועות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
2 כוסות פולים קפואים מופשרים
בערך כוס וחצי מים רותחים

אופן ההכנה :
לבשל את הפולים עם הרוטב
כ 10 דקות
לסדר את הקציצות ברוטב ולבשל עוד חצי שעה בערך ומידי פעם להרטיב את הקציצות ברוטב .
לקראת הסוף לפזר מעט כוסברה קצוצה
ובתאבון 😋

קציצות עוף ופולים_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים