Share with:


בשרי

אופן הכנה

לתערובת הקציצה
חצי קילו בשר טחון
פטרוזיליה וכוסברה קצוצה בערך 2 כפות מכל אחד,

לרסק
בצל,
2 כפות פירורי קמח מצה
מלח לפי הטעם,
פלפל שחור גרוס חצי כפית,
רבע כפית כורכום,
רבע כפית כמון,
כפית פפריקה מתוקה,
חצי כפית צ'ילי גרוס

לערבב את כל התבלינים עם הבשר ולהניח במקרר ל 20 דקות לטגן על אש בינונית שלא יישרף ממש מעט אגוזים, פיסטוק, צנוברים, בסיר נוסף לטגן בצל ולהוסיף כפית סוכר חום לחתוך 6 משמשים, להוסיף צימוקים לתערובת של הפיצוחים ואת הכל להוסיף על הבצל המטוגן לערבב טוב ולשפוך כוס וחצי מים ולתבל בתבליני הקציצה להוציא את הבשר מהמקרר להכין קציצות קטנות ולהניח בסיר בערך חצי שעה על אש בינונית אחרי חצי שעה להוסיף ערמונים ולבשל עוד 10 דקות ולהשאיר מעט רוטב

קציצות וערמונים
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים