Share with:


צמחוני

אופן הכנה

תערובת של שני סוגי דגים
חצי קילו לוקוס וחצי פילה
( אפשר דגים אחרים. ככל שהכל טרי יצא יותר טעים)
משרה בחומץ מלח ומים כחצי שעה
שוטפת הייטב ומסננת .
טוחנת ( או קונים את הדגים טחונים)
ומוסיפה-
חבילת כוסברה
חבילת פטרוזיליה
ראש שום
2 כפות פרורי לחם
ביצה מעט שמן( כף).
מטבלים ומערבבים הכל ביחד
. שמה במקרר לשעה.
חבילת עלי סלרי
לנקות ולחתוך את העלים והגבעולים
להרתיח את הסלרי עם מים רותחים
בערך 20 דקות
לסנן .

רוטב:
שיני שום נקיים ( בערך ראש שום)
חצי חבילת כוסברה קצוצה
בסיר שטוח-
מטגנת את שיני השום
עם מעט שמן.
מטגנת כ-5 דקות( לשים לב שהשום לא ישרף)
מערבבת מידי פעם.
מוסיפה את הסלרי
שמה כוס מים.
מתבלת במלח. כרכום וכמון
מבשלת בערך 15 דקות.
יוצרת קציצות מהתערובת של הדגים
ושמה בסיר . לערבב את הסיר מעט
שהקציצות לא יתפרקו.
ולהוסיף מעט מים (בערך כוס)
מפזרת את הכוסברה
וסוחטת מיץ מלימון אחד
מבשלת בערך 40 דקות
על אש בנונית
בהצלחה❤

קציצות דגים עם סלרי (כרפס)❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים