Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

הכנת הקציצות..

בקערה שמים..

1/2 קג' בשר טחון

1/2כף ראס אל חנות

1 ביצה

3 כפות פרורי לחם

1/4 כף ושומשום

1/4 כף פלפל שחור

1/2 כף מלח

1 כף תערובת השף(תבלין שלאהרוני)

מערבבים היטב

יוצרים כדורים ומשטחים

שמים במקרר עד ההכנה

הכנת הרוטב..

3 גזרים גדולים חתוכים לרצועות

2 קוביות מקולפות קוביות

5 שיני שום קצוצים

1 תפוח אדמה קוביות

חופן עלי סלרי קצוץ

כ5 עלי שמיר קצוצים

בסיר …

עם 2 כפות שמן

מטגנים את

הבצל והשום להזהבה קלה

מוסיפים את העגבניות

מערבבים כ5 דקות..

מתבלים..

כף פפריקה מתוקה

כפית חוואיג

1/4 כף פלפל שחור

1/4 כף כמון

מערבבים להטמיע את התבלינים

מוסיפים

את הגזרים

ו2 כוסות מים

מגיעים לרתיחה

מכסים ומבשלים כ10 דקות

מוסיפים….

2 כוסות מים רותחים

את תפוח אדמה והאפונה

מעל מסדרים את הקציצות

ומעל מפזרים את הירק

מרטיבים עם כף את הקציצות מהנוזלים בסיר

מכסים ומבשלים 35/40 דקות

בתאבון…

קציצות בשר ,גזר ואפונה  בניחוח סלרי ושמיר_מתכון של יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

586 מתכונים