Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון
בצל 1 קצוץ דק
כוסברה /פטרוזליה קצוצה דק
שני שני שום כתושות
1 תפוח אדמה מבושל (מעוך כמו פירה)
1 קישוא מגורד במגרדת הכי דק
כף פירורי לחם
כף שמן
תבלינים
רבע כפית כמון
רבע כפית אגוז מוסקט
רבע כפית תבלין קציצות
רבע כפית מרק עוף
בקערה לערבב הכל יחד לעיסה אחת
ליצור כדורים .

במחבת חצי כוס שמן לחמם להניח את הקציצות לא טיגון מלא חצי טיגון
להוציא לסיר הבישול רבע כוס מהשמן של הטיגון להוסיף לקציצות להניח על הגז להוסיף את התבלינים שוב הפעם בכמות של כפית לא גדושה להוסיף כף רסק כף פפריקה מתוקה ,לנער את הסיר להוסיף מים חמים 3-4 כוסות להביא לרתיחה להוסיף תוספת רצויה אפונה שעועית ירוקה מה שבאלכם לבשל עד לסמיכות הרוטב לקצוץ כוסברה /פטרוזליה (מה שבחרתם לשים בתערובת)לפזר מעל ובתאבון….

קציצות בקר
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים