Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים :
250 גרם שוקולד מריר
250 מיל ריצ/קרם קוקוס
להמיס שוקולד וריצ' ולערבב היטב !
להוסיף לשוקולד המומס
חבילת עוגיות יין 250 גרם
שבורות דק אבל לא טחון !
2 כפות קוקוס
לערבב עד לאיחוד ולצקת על גבי תבנית חד פעמית בינונית סטנדרתית .
להקפיא 10 דקות
לחתוך לקוביות ולזלף מעט קצפת מעל כל קוביה .

לקצפת :
250 מיל ריצ'
2 כפות פודינג וניל
להקציף היטב עד לקבלת קצפת יציבה
ניתן לאכול קר או קפוא .

מועדים לשמחה אסתי ❤️

קינוח פרווה לפסח_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

214 מתכונים