Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

כמות ל8 אנשים
4 חזות עוף שלמים
4 כפיות חרדל
100 גרם נקניק סלמי/סרוולד
4 שיני שום
1 חבילת תרד טרי

לציפוי:
2 ביצים
2 כוסות פירורי לחם
½ כוס שומשום
את חזות העוף לחתוך לחצי לאורך, להשאיר את אחד הצדדים מחובר ולפרוס על שולחן העבודה , עם החלק המבריק כלפי מטה.
לשטח בעדינות עם פשיט שניצלים שהעובי יהיה דומה בכל חלקי החזה.
נמרח באיזור המרכז, כפית חרדל על גבי החזה.
נסדר את פרוסות הנקניק על גבי החרדל.
להכנת התרד:
במחבת נקפיץ את השום ונוסיף את התרד ומעט מלח ופלפל שחור ונאדה כ2 דקות, נגיר את הנוזלים בעזרת מסננת ונשאיר בצד לקירור.
את התרד הקר נניח על גבי הנקניק.
כעת נגלגל את חזה העוף בעדינות אך בהידוק.
בעזרת קיסמי שיניים נאטום ונסגור את התפר.
נטבול את הגלילה בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי הלמם והשומשום.
נניח במחבת עם שמן חצי עמוק ונטגן מכל הצדדים.
נחמם תנור ל200 מעלות ונניח את הגלילות המטוגנות על תבנית תנור ונאפה ל15 דקות.
כדי לוודא שהגלילה אפויה היטב.
את כמות המחמאות שתקבלו לא ניתן יהיה לספור !! 💯💯💯
בתיאבון ותהנו מהמתכונים שלי

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב