Share with:


בשרי

אופן הכנה

6 שוקיים עוף (אפשר גם ירכיים)
4 תפוחי אדמה גדולים פרוסים לריבועים (יש לטגן קודם)
1 בצל קצוץ גס
כף אבקת מרק עוף
כפית פלפל שחור
כף כורכום

אופן ההכנה:
בסיר רחב, מטגנים את הבצל עד לשקיפות מוסיפים את חלקי העוף כשהעור מופנה כלפי תחתית הסיר ומטגנים 5 דקות. הופכים את חלקי העוף ומטגנים 5 דקות נוספות.
מוסיפים כף אבקת מרק עוף, כפית פלפל שחור, כף כורכום
מוסיפים מים רותחים, עד מעל העוף
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית
(טועמים ומשפרים טעמים)

לאחר מכן מוסיפים את התפוחי האדמה המטוגנים
וממשיכים לבשל על להבה נמוכה

צלי עוף ותפוחי אדמה מטוגנים 👍🌺_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

49 מתכונים