Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

תבנית מלבנית, לרפד בנייר אפייה.
כרובית קטנה – בינונית מופרדת לפרחים,
תפוח אדמה חתוך לקוביות, בטטה בינונית חתוכה לקוביות, בצל גדול קצוץ.
תבלין זעתר תימני, פטרוזיליה מלח , פלפל שחור
2 ביצים
כף גדושה קמח ללא
אופן ההכנה-
מבשלים את פרחי הכרובית ותפוח האדמה בסיר עם מים עד לריכוך.
מסננים היטב. קוצצים בסכין חדה ומעבירים לקערה.
במחבת מטגנים במעט שמן זית את הבצל הקצוץ.
מוציאים לקערה וממשיכים לטגן/לצלות באותה מחבת גם את הקוביות בטטה כמה דקות עד להזהבה קלה.
מוציאים ומניחים בקערה.
מוסיפים את הביצים, זעתר, קמח מלא והתבלינים.
משמנים נייר אפייה ומעבירים את התערובת לתבנית
מיישרים ומברישים למעלה בכפית שמן זית.
מכניסים לאפייה בתנור בערך 30-40 דקות, חום 170 מעלות, עד שרואים שהפשטידה מזהיבה יפה.
מחכים מעט שהפשטידה תתקרר ותתייצב ואז חותכים.
נ.ב..תוסיפו אבקת מרק!!! אני לא הוספתי. להבא ללא ספק, אוסיף 💖
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

פשטידת כרובית עם בטטה, תפ"א, בצל מטוגן ותבלינים🔥_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

37 מתכונים