Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 אבוקדו חתוך לקוביות קטנות
1 בטטה מבושלת 1/2 וחתוכה לקוביות קטנות
100 גרם ברוקולי קפוא חתוך ו חתיכות קטנות
1 בצל קצוץ
4 ביצים
2 וחצי כפות קמח
1/2 כפית אגוז מוסקט
2 כפות אבקת פטריות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף דבש
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הפטריות ולאחר מכן את הבטטה ,ברוקולי
ואת התבלינים והדבש
רק בסוף את האבוקדו ואת הקמח ומערבבים היטב אבל בעדינות
2) מכניסים את התערובת לקירור ?
3)מכניסים את הביצים ושוב מערבבים ,משמנים סיר טפלון בקוטר 14 ס"מ ושופכים את התערובת
ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
כ 1/2 שעה

מחלצים בקלות
ומגישים

פשטידת חגיגה_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים