Share with:


חלבי

אופן הכנה

פשטידת קישואים וגבינת ריקוטה

רכיבים:
1 ק"ג קישואים בינונים מגורדים גס – לסחוט מהנוזלים
2 בצלים יבשים קצוצים גס – לסחוט מהנוזלים
3 כפות שמן
6 כפות פירורי לחם
4 ביצים טרופות
1 מיכל גבינת ריקוטה (200 גרם)
1 גביע שמנת חמוצה 9%
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כף פפריקה מתוקה

לתחתית הפשטידה:
4-5 כפות פירורי לחם לפיזור בתחתית התבנית אחרי שימון התבנית

ההכנה:
1. בקערה מערבבים את כל חומרי הפשטידה טוב, לקבלת תערובת אחידה ויפה.

2. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

3. משמנים תבנית תנור בינונית ומפזרים מעל השימון פירורי לחם.
יוצקים את התערובת של הפשטידה בתבנית.
מנערים קלות לפיזור אחיד בתבנית.

4. מכניסים לכ-45-55 דקות, עד להתייצבות.

5. מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני הגשה. בתאבון.

פשטידת קישואים וריקוטה
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים