Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

‏מצרכים!!!
7 ‏תפוחי אדמה
‏. מבושל .
‏בטטה אחת מבושל
חצי צרור פטרוזיליה
כמה עלים של שמיר
שש ביצים ‏
ארבע בצל ירוק
‏אחד בצל רגיל
חבילת תרד טרי
סלסלת פטריות ‏ שמפיניון טרי ‏אפשרות של ‏גבינה פטה

תבלינים
רבע כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית אבקת עוף
‏רבע כפית אגוז מוסקט ‏או לפי הטעם

אופן הכנה!! ‏
לבשל את התפוחי אדמה ‏הבטטה עד שזה רך
‏למעוך‏ ,לפירה ,לקצוץ פטרוזיליה שמיר בצל ירוק ‏ ‏ונוסיף ‏לפירה להניח בצד,‏ ‏במחבט גדולה מטגנים את הבצל ‏עד אזהבה מוסיפים את הפטריות ‏‏ומטגנים אותם ‏מוסיפים את התרד את התבלינים לערבב ‏לשים בצד ‏להתקרר, ‏ומוסיפים לתפוחי אדמה, ‏‏מוסיפים את הביצים מערבבים ‏‏לתערובת יחידה,
בסיר קטן על הגז ‏לשים שני כפיות של שמן ברגע שהשמן חם ‏ ‏לשפוך פנימה את ‏‏התערובת לבשל 10 דקות על הגז ואחר כך לתנור על חום 200 מעלות 35 40 דקות ‏עד ‏הזהבה ‏בתיאבון ‏סיגלית ימין

פשטידת ‏תרד ‏תפוחי אדמה ‏בטטה פטריות_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים