Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

1 חבילה פטרוזיליה
1 חבילה כוסברה
1 שמיר
חצי חבילה נענע
1 חבילה בצל ירוק
מעט סלרי
6ביצים
2כפות קמח
מעט אפיה או סודה לשתייה
3תפוחי אדמה מבושלים
כוס אפונה ירוקה
2גזר מגורד
מעט כורכום לשמן ומעט לתערובת
מלח פלפל שחור לפי הטעם
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:
1.לערבב הכל יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
2. לחמם בסיר רחב ועמוק מעט שמן לטגן (שמן כרבע כוס עם כורכום בשמן זה חשוב לצבע ולטעם ) , בהתחלה אש גבוה כעשר דקות עד שקצת מתייצב להוריד לבינוני.
3. לשפך את העיסה אל הסיר ולטגן צד אחד עד שהעיסה מתייצבת.
4. לאחר שהעיסה מתייצבת, להפוך בעזרת צלחת את הפשטידה על הצד השני להמשיך לטגן עד להזהבה.

את המתכון קיבלתי מחברת הקבוצה דליה סיני – Dalia Sinay

פשטידה טעימה ומיוחדת_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים