Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים :
400 גרם בשר עגל טחון ( או בקר )
3 תפוחי אדמה בינוניים
בצל גדול
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
4 כפות שמן זית ( אפשר שמן בישול )
רבע כפית בהרט
רבע כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית מלח
5 עגבניות שרי

ההכנה :
קולפים ומרתיחים את התפוח אדמה עד שהם רכים
מסירים מהאש מסננים את התפוח אדמה ומועכים לפירה
מערבבים עם 2 ביצים מעט מלח פלפל שחור וחצי מכמות הפטרוזיליה
את הבצל קוצצים ומטגנים עד להשחמה

מוסיפים את הבשר התבלינים לבצל המטוגן ומבשלים עד שהבשר מחליף את צבעו
מסירים מהאש ומוסיפים את שאר הפטרוזיליה

שופכים את תערובת הבשר לתבנית ארוכה עם נייר אפייה
מעל מסדרים את מחית תופחי האדמה ומזלפים מעט שמן

מעל מסדרים את עגבניות השרי ואופים 200 מעלות כ 25 -30 דקות.

פשטידת בשר ותפוח אדמה
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים