חומרים :
80 גרם חמאה,
3 כפות שמן זית,
1 בצל גדול קצוץ,
3 כרישות קצוץ,
200 גרם קשקבל,
עירית קצוצה,
סלסלת פטריות לחתוך ,
3 ביצים,
1 שמנת מתוקה,
1 יוגורט,
200 גרם גבינת פטה,
1 כוס קמח תופח,
מלח,
פלפל
להמיס את החמאה בשמן זית במחבת לטגן את הבצל קצוץ ואת הכרישה להוסיף את הפטריות אחרי שמתאדה לסנן שלא ישארו נוזלים להוריד לקערה להוסיף ביצים לגרד את הגבינות ולהוסיף את יתר החומרים לערבב טוב ולאפות בערך 50 דקות חום 180 מעלות