Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצל 1
חצי כרובית חתוכה לפרחים, קטנים וכל פרח לחתוך לחצי.לשטוף היטב.
קישוא חתוך לקוביות.
עגבניה חתוכה לקוביות.
פטריות חתוכות.
במחבת עים שמן, לטגן את הבצל ,הכרובית הקישוא.להמליח . להוסיף פלפל שחור. .חוויאג כפית .מי שלא אוהב חוויאג שיוסיף קארי.לערבב עד לריכוך,
להוסיף את עגבניות ופיטריות להמשיך לערבב .לטעום ולתקן טעמים.
להניח בצד לקרור.
בקערה
6 ביצים שלמות.
יוגורט 1 .
חצי קופסא גבינה לבנה
1 שמנת מתוקה.
להוסיף מעט מלח אגוז מוסקט קמצוץ .
בעזרת המיקסר ,להקציף לבלילה אחידה.
בתבנית משומנת להשטיח את הבצק העלים.על כל תחתית התבנית.
אין צורך לחורר עים מזלג.
על הבצק לסדר בשכבה אחידה את הירקות.מעל ליצוק את הבלילה.
מעל הבלילה,
לפזר גבינה קשה מגורדת.אפשר גם בלי גבינה מעל
.אפיה בתנור מחומם מראש.
180 מעלות כחצי שעה.טעים❤